Noh noh, sata grammaa vaan laskenut paino päivässä. En oo jotenkin tottunut siihen että paino laskisi noin vähän, mutta onhan tuo parempi kuin että olisi noussut? Ei vaan jotenkin innostu tuollaisesta, vaikka jokainen laihdutettu gramma on täkeä. Ainakin minulle.

Tosiaan, tänään suunnitelmissa vetää noin 850 kcal ja siihen päälle vielä jalkatreenit. Vähän jo valmiiksi pelottaa että onko ensi viikolla taas jalat jumissa. Kyllähän se jalkojen kipeys vaikutti mielialaankin, tuntui ettei voinut tehdä mitään ja kun ei voinut tehdä mitään niin piti sitten tiuskia senkin edestä esim. miehekkeelle...

Kohta pitäisi tiskata ihan järkyttävä vuori astioita. Ei kai se auta kun laittaa jotain hyvää musiikkia soimaan ja alkaa hommiin. Vessankin voisi siivota. Itseasiassa koko kämpän voisi siivota. Mutta ensin juon muutaman kupin rauhassa kahvia, en tiedä miten olen selvinnyt näinkin pitkälle päivään ilman kahvia. Tiskien jälkeen ehkä koiran kanssa hieman pidemmälle kusetukselle kuin normaalisti.

 

Edit. Kummallista muuten olla kotona näin viikonloppuna, yleensä olen töissä. Ehkä tämä lievä ahdistuneisuus johtuu siitä? Ei sillä, ei kyllä huvittaisikaan mennä töihin vaikka soitettaisiinkin.