Otsikkona siis tämän päivän mittauksista saatu paino. Ei ollenkaan paha, viikossa lähtenyt 1,8 kg. Tavoitteenahan oli tosiaan 2 kg, mutta olen tyytyväinen tähänkin. Varsinkin kun ottaa huomioon sen, että eilen töiden jälkeen olin hyvin väsynyt. Suuhun upposi neljä tortillaa (täytteinä ruskeita papuja, maissia, tofua, paprikaa, salaattia, créme fraichea ja tulista kastiketta), minkä jälkeen pistin vain suoraan nukkumaan. Eli en liikkunut eilen ollenkaan. Töissä join yhden smoothien ja pureskelin purkkaa. Kaloreita eiliseltä en halunnut laskea, olisi voinut masentaa liikaa. Vähän harmittaa sillä jo yksikin tortilla olisi riittänyt mainiosti. Viikko kuitenkin sujui ilman herkkuja (lukuunottamatta kahta isoa lättyä, kiitos vain mieheni), mistä olen enemmän kuin tyytyväinen.

Tänään olen ajatellut vetää pelkällä hedelmälinjalla, ostin viikonloppuna rutkasti erilaisia hedelmiä ja kasviksia ja ne pitäisi tuhota ennen kuin mädäntyvät. Hedelmien ja kasviksien kalorimääriä en viitsi sen kummemmin laskeskella, ajattelen mieluummin että niissä on yleisesti ottaen vähän kaloreita ja ne ovat terveellisiä. Lisäksi suunnitelmissa tehdä tänään hieman lihaskuntoa. Jos vähän edesauttaisi noiden reisien kavennusta.

Tällä viikolla ei töitä ole ollenkaan (!?), mutta opiskeluja sitäkin enemmän. Toivottavasti tämä viikko sujuu ainakin yhtä mallikkaasti ellei paremminkin kuin viime viikko. Uusia kujeita odotellessa...