Lievästi sanottuna olen iloinen! Ehdin jo melkein vaipua epätoivoon kun paino näytti vain nousevan ja tämän viikon tavoitteeksikin muutin jo 65 kg, mutta päästiinpä jopa sen alle. Nyt kun vaan tämä viikonloppu sujuisi moitteettomasti niin ehkä laskisi 64,5 kg:aan? En uskalla toivoa liikoja, jos vaikka joudun pettymään.

Vähän meinasi viimeyönä jo ahdistaa kun lueskelin pro ana foorumilta ihmisten päivittäisiä kalorimääriä. En jotenkin jaksa ymmärtää miten voi selvitä niin vähällä. Mulle tuo 800 kcal/päivä on oikeastaan minimi ja samalla maksimi, mutta en saa hermoromahdusta jos kalorit nousee tuhanteen. Tai sitten saan, en oikein tiedä kun joko vedän sillä 800 kcal tai sitten vedän reilusti yli eli ainakin 2000 kcal.

Tänään olisi tentti ja mua hermostuttaa harvinaisen paljon. En tiedä miksi, kyllähän niitä uusintojakin tulee, mutta jotenkin ei haluaisi jättää rästiin enää mitään. Syksyllä jäi rästiin hommia nimittäin keväänkin edestä. Ehkä tämä tästä.

Kumminkin hyvä alku päivälle, en meinannut uskoa vaakaa ja sen antamaa arvoa. Olen riemuissani!

 

Edit. Mitä hemmettiä, söin aamupalaksi appelsiinin? En ikinä syö aamiaista. Eipä tuo kyllä hirveästi haittaa, kalorit luultavasti tänään silti tulee olemaan ok.